Collectief pensioenadvies

Pensioen is een belangrijk onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. Toch komt het voor dat er om verschillende redenen niet altijd de aandacht aan wordt besteed die nodig is. Voor veel ondernemingen blijkt het een tijdrovende of lastige materie.

Gewijzigde wettelijke kaders

Met de wettelijke wijzigingen van de afgelopen maanden, is het onderdeel pensioen nadrukkelijk op de kaart gezet en vraagt daarmee opnieuw om de nodige aandacht van u als ondernemer. Want voldoet uw pensioenreglement nog aan de wettelijk eisen? Iets waar u graag aandacht aan wilt geven, maar door gebrek aan tijd of expertise nog niet aan toe bent gekomen.

Ondersteuning

PeRiscoop ondersteunt u graag als ondernemer om uw huidige pensioensituatie te inventariseren en na te gaan of deze voldoet aan de wettelijke eisen. Samen met u kan PeRiscoop de pensioenregeling aanpassen of, indien gewenst, opnieuw vormgeven.

Daarbij ondersteunt PeRiscoop bij het uitwerken van de gevolgen voor uw als werkgever en voor uw werknemers en biedt PeRiscoop hulp met het plaatsen van de pensioenregeling bij een uitvoerder tegen een reële prijs met reële opslagen. PeRiscoop doet voor u de contractonderhandelingen en helpt u met het zoeken naar een goede partner voor het uitvoeren van uw pensioenbeheer.

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met PeRiscoop voor meer informatie over de mogelijkheden.